Jdi na obsah Jdi na menu
 

27. 4. 2012

Oběma mužským celkům se v uplynulém víkendu dařilo!

Hutisko A - Štítná n.Vl.  5:2

Domácí začali velmi dobře, když se už ve čtvrté minutě trefil Blaževič. Hned deset minut po něm přišel další radostný moment pro domácí celek. Unikajícího Robina Křenka stáhl jeden z hostujících hráčů, který musel předčasně pod sprchy a z nařízeného přímého kopu se trefil Daniel Petr – 2:0. Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou. Po rychlém brejku dostali hosté míč do branky těsně pod padajícím gólmanem – 2:1.

fotbal-skupinovka-a-kopie-2.jpgDalší slovo si vzali opět domácí fotbalisté, v 54. minutě se po krásné křížné přihrávce prosadil Abík a bylo to 3:1. Zápas si pak domácí ještě jednou trochu zkomplikovali, když v 78. minutě po chybě obrany nechali domácí hostující celek snížit na 3:2. Hned dvě minuty na to však naštěstí opět udeřili domácí, čtvrtou branku zařídil aktivní Robin Křenek. Definitivu dal domácím pátou brankou Robin Křenek, který po přihrávce Davida Mikulenky uzavřel gólový účet. V kvalitním utkání se tak ze třech bodů radovali domácí fotbalisté.

BRANKY: 4. Blaževič, 14. Petr, 54. Abík, 80. Kalod, 89. Robin Křenek.

Po 18. soutěžním kole se Hutisko A drží na druhém místě, kdy na vedoucí Vidče ztrácí pouze jeden bod.

Kladeruby - Hutisko B  2:4

Hosté sice přijeli k soupeři, který v domácím prostředí v podzimní části soutěže porazili vysoko 8:2, ale soupeř patří určitě k lepším týmům soutěže a průběžně se drží na 5. místě. Ještě před začátkem utkání však oba týmy řešili nelibou skutečnost, když se na zápas nedostavil rozhodčí, a proto byl po losu určen jako rozhodčí pro toto utkání hostující trenér Trčka.

skupinovka-b.jpgZápas začal aktivně a už v 5. minutě musel "rozhodčí" řešit první sporný moment, když domácím neodpískal penaltu. Po protestech hráčů a nelibosti diváků přišla pro domácí další rána, když z 20 metrů sřílel T.Poruba a na odražený balón si počkal O.Baroš, který překonal domácího brankáře 0:1. O několik minut později mohl zvýšit na 0:2 T.Poruba, který nejprve krásnou kličkou obelstil svého obránce, následně si položil i gólmana a tváří tvář opuštěné bráně (7,32 x 2,44m) nekompromisně trefil břevno. I nyní, jak už to bývá, platil starý zákon - nedáš dostaneš. Gólem do šatny, se do zápasu vrátili Kladeruby, když po se po zbytečné chybě v záloze prosadil Gerla 1:1. Nutno dodat, že domácí byli v 1.poločase aktivnější, ale naštěstí se do zakončení dostávali jen zřídka a když, v bráně stál jistý Hrabčák.

Do druhého poločasu nastoupili domácí se změnou v útoku, kdy pro lehké zranění nemohl pokračovat Adamec a tak se po vleklém zranění do sestavy rezervy mohl konečně dostat Kubáň. Jeho nástup byl hned znát, když ideálním pasem po lajně našel J. Baroše a ten se v nabídnuté šanci nemýlil 1:2. Tímto gólem se dostalo Hutisko do sedla a když J.Koláček st. našel ve vápně domácích Kubáně, hosté se mohli opět radovat 1:3. Domácí se stale snažili o kontaktní gól, ale pozorná obrana je nepustila do žádné vážnější šance. V 76. minutě se pak hostující L. Poruba postavil k přímému volnému kopu a střelou pod břevno počtvrté překonal domácího brankáře 1:4. V 80. minutě pak mohl 5. gól vstřelit Panaš, ale domácí brankář byl očividně proti a hostujícího obránce stáhl rukou k zemi. Rozhodčí však stejně jako v 5. minutě nechal hru plynout. Skóre na konci zápasu ještě upravil domácí Kopřiva a zápas tak skončil výhrou hostů 4:2.

Rezerva v jarní části ještě neztratila ani bod a tak se po zápase šatnou neslo: "kdo nás zastaví, šála lá la la". Avšak první těžký soupeř Hutiské teprve čeká, když na domácí hřiště přijedou Vidče "B".

BRANKY: Gerla, Kopřiva - O.Baroš, J.Baroš, Kubáň, L.Poruba.

Po 13. kole je rezerva, stejně jako Á tým, na druhém místě a na první Juřinku B strácí dva body.

Dorostenci doma podlehli Rajnochovicím 1:2 a ml. žáci nestačili na Krhovou, když také prohráli 1:2.