Jdi na obsah Jdi na menu
 

20. 10. 2011

Hutiské Áčko veze ze Slavičína 3 body.

Mužům se i přes sérii zranění nadále dačí a ze Slavičína si veze plný počet bodů. Na poslední chvíli byl do sestavy zapojen Petr Kašný, který na Hutisku již dříve působil a nyní ve středu obrany nahradil zraněného Roberte Křenka.

Hutisko může poděkovat nejen střelecky disponovanému Blaževičovi, ale hlavně skvěle chytajícímu Horákovi za to, že veze ze Slavičína plný bodový zisk. Hostující brankář se překonával. V 18. minutě zázračně vyškrábl z šibenice Fojtíkův přímý kop. Hosté představili čerstvou posilu, dlouhodobě zraněného Robina Křenka, který absolvoval již operační zákrok, nahradil na pozici druhého stopera na přestup příchozí Petr Kaša z Frenštátu. Vyrovnaný první poločas přinesl pro hosty gólovou radost ve 42. minutě, kdy Škopek našel přesně centrem Blaževiče a jeho volej neměl chybu – 0:1. Po přestávce mohl hned ve 49. minutě rozhodnout Škopek, ale při samostatném úniku na brankáře si moc předkopl míč. V 60. minutě zahrál v pokutovém území rukou Petr a domácí mohli z penalty srovnat. Jenže Horák ukázal, v jaké fazóně ho zastihlo toto utkání, a penaltu kryl. Top hosty nastartoval k aktivitě a definitivnímu rozhodnutí. V 63. minutě Špirko uvolnil Blaževiče, který při zakončení zvolil jistotu valašského bodla – 0:2. V závěru mohli ještě skóre navýšit střídající Jakub Mikulenka a debutující, teprve 16 letý Robert Fiurášek.

Stav zůstal nezměněn.

BRANKY: 42. a 63. Blaževič.

SESTAVA: Horák – Vašek, Petr, Kašný, Vaštík – Jaroslav Koláček, Roman Křenek (83. Josef Koláček), Abík – Špirko (88. Fiurášek) – Blaževič, Škopek (81. Jakub Mikulenka).