Jdi na obsah Jdi na menu
 

5. 5. 2012

Áčko dostalo studenou sprchu, Béčko je k nezastavení

Vlachovice - Hutisko A   1:4

Totální výbuch v defenzívě předvedli hráči Hutiska v prvním poločase. Nevyužili tak jít při odloženém utkání konkurentů z Vidče na první místo tabulky. Již po prvních pětačtyřiceti minutách bylo po hrubých chybách obrany v čele s brankářem Horákem rozhodnuto. Vlachovicím napadalo do branky vše, Kalod, Macíček a Blaževič se na druhé straně neprosadili. Po přestávce logicky při velkém náskoku stáhli domácí nohu z plynu. Do hostující branky se postavil Filip Sekyra. Hutisku nebyla uznána branka pro ofsajd, jednou nastřelili tyč domácí branky. V 70. minutě se prosadil z trestného kopu po faulu na Robina Křenka Blaževič – 4:1. Víc toho hosté v koncovce nepředvedli a znovu ukázali, že jejich výsledky jsou na jaře zatím jako na houpačce.

BRANKY: – 70. Blaževič.

HUTISKO: Horák (46. Sekyra) – Vašek, Petr, Macíček, Kaša (20. Roman Křenek) – Škopek (65. Fiurášek), Jaroslav Koláček, Abík – Blaževič, Robin Křenek, Kalod.

Hutisko B - Vidče B   2:1

První těžký soupeř jarní části sezóny čekal na Hutiskou rezervu a hřiště v Kašpirkách tak mohlo vidět vyrovnaný duel. Do zápasu se po zranění zařadil M. Baroš a v útoku jej doplnil David Mikulenka z Áčka. V úvodních 45. minutách to byli však hosté, kteří měli více ze hry a to hlavně díky nepozorné obraně domácích, která dopřávala videčským až příliš prostoru. Naštěstí pro domácí, v bráně čaroval Hrabčák a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Do druhé půle nastoupilo Béčko více koncetrovaněji a bylo to znát zejména v obraně a přechodové fázi. Zlepšenému výkonu domácích byla odměnou úvodní branka v 63. minutě, když se krásně k tyči trefil střídající David Baroš 0:1. Domací se tak dostali do mírného tlaku a ještě dvakrát ohrozili bránu hostů. V 76. minutě pak přišla slabší chvilka na rozhodčího Nuce, když odpískal čistý zákrom domácí obrany a Vidče tak kopali přímý kop. Na centrovaný balón nejvýše vyskočil padesátník Kubiš a opět byl stav nerozhodný 1:1. Domácí toužili po třech bodech a stále se snažili prorazit domácí obranu, což se jim nakonec podařilo, když se svou agresivitou a přehledem na hřišti prosadil David Mikulenka 2:1.

Jelikož Juřinka B také nezaváhala, když porazila Jasenici vysoko 9:0, Béčko tak stále zůstává na druhém místě se ztrátou dvou bodů.

Branky: 63. Baroš D., 84. Mikulenka - 76. Kubiš

Sestava domácích: Hrabčák - Panaš, Poruba L. Pavlát, Švanda - Adamec(68.Poruba), Baroš O. Koláček, Baroš J.(88.Kubáň) - Baroš M.(46. D.Baroš), Mikulenka

Branky - Hutisko 2:1

Dorostenci stále nemohou najít recept na vítězství a již po čtvrté v řadě prohráli. Z branek si vezou těsnou prohru 1:2.